Hoe te herkennen fake Oakley zonnebril – 5 eenvoudige stappen

Niets geeft meer voldoening dan de aanschaf van een branded accessoire tegen gereduceerde prijzen. En als de accessoire die u koopt zijn de wereldberoemde Oakley zonnebrillen, dan heb je des te meer reden om opgewonden te voelen gekregen. Waarom? Omdat je gaat om het bezit van een glamoureuze zonnebril die ervoor zal zorgen eeuwige bescherming voor uw ogen. Hoe? Dit is te wijten aan de toezegging van het merk in het verrichten van onderzoek naar geavanceerde optische technologieën te ontwikkelen in hun glazen. Als gevolg hiervan, Oakley zonnebrillen zijn vandaag beschouwd als een van de beste als het gaat om de visie op zorg.

Oakley zonnebrilMaar lezer pas op, je bent in voor een schrikken … weet je zeker dat die Oakleys die je hebt net gekocht authentiek? Een goede spotprijs niet noodzakelijkerwijs betekent dat de zonnebrillen zijn de oorspronkelijke merkproducten spullen. Echte Oakleys kost iets van $ 120 tot $ 300 en als iemand biedt u tegen aanzienlijk lagere prijzen dan de authenticiteit is hoogst twijfelachtig. Om te voorkomen dat gedupeerd door oplichters die op nep Oakley tinten passeren als originelen, hier zijn 5 eenvoudige stappen die u moet volgen:

Stap 1
De woorden “Made in U.S.A.” moet worden in reliëf op de binnenkant armen van de zonnebril. Afhankelijk van de stijl van frames, kan de vermelding worden gegraveerd of geverfd. Vergeet niet, origineel Oakley zonnebrillen worden vervaardigd in de VS, nog nooit in China of Taiwan.

Stap 2
Ga naar de officiële website van Oakley en de kleuren van uw Oakley frames te vergelijken met de op het bedrijfsterrein Ones. Originele Oakleys komen in neutrale tinten metaal en kan gemakkelijk worden herkend, terwijl het frame kleuren van knockoffs een tint lichter dan de authentieke degenen zou zijn.

Stap 3
Zie de Oakley logo op de neus stuk van de frames? Neem een potlood gum en wrijf het langzaam over. Als ze nep zullen de logo geleidelijk slijten anders het zal blijven zitten.

Stap 4
De volgende stap is om te controleren en te voelen de kwaliteit van de zonnebril frames. True Oakleys zijn gemaakt van hoogwaardige duurzame metalen en kunststoffen, daarom zijn ze een tikkeltje zwaarder dan nep-versies die zijn gemaakt van goedkope kunststoffen en metalen. Dus zorg ervoor dat je niet lichtgewicht modellen te kopen.

Stap 5
Tenslotte, kijk naar de “O” symbool aan de voet van de zonnebril frames. Nu zelfs als de verf enigszins wordt uitgewerkt, zal authentieke Oakley tinten een verhoogde belettering van het symbool. Als je ze kunt krassen dan zijn ze vervalsingen voor dat aangeeft de zeefdruktechniek gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *